Albert Kaptein

Albert is er ene van Riekelt en Sijtje Kaptein en is getrouwd met Marida op 10-05-2010 zijn  Albert en Marida  pappa  en mamma geworden van Riekelt.

 Hij is vorig jaar bij U.O.P. gekomen. Albert is door het zien van een dvd van U.O.P. overstag gegaan en dacht dat is net wat voor mij. Maar na het zien van de musical wist hij het zeker en heeft hij zich bij U.O.P. aangemeld. En na een auditie werd hij aangenomen. Albert heeft nog niet in het voet licht gestaan maar achter de schermen heeft hij al heel veel werk verzet. De verbouwing van de oefenruimte is onder leiding van Albert gebeurd. Albert spreekt zijn bewondering uit voor Lucas , Het spelen van een type/rol  lijkt me op z’n Urkers het makkelijker spelen dan een vreemde zeg maar in het Nederlands.  Albert is kleine zelfstandige in de bouw.

( noot van de interviewer) Albert heeft al wel een stuk ingestudeerd maar het is nog niet uitgevoerd dus kan ik daar niet over uitweiden, en wat voor hij rol hij daar in speelt. Dus dat is nog een verrassing die u wellicht de komende uitvoering zult aanschouwen.