Bjørn Ter Velde

Kennis maken met onze gastspeler Bjørn Ten VeldeBjørn woont sinds twee jaar op Urk en is getrouwd met Janne- Marie Kramer .
 Hij voelt zich inmiddels helemaal thuis op Urk , en heeft zich bij U.O.P. verdienstelijk gemaakt met het schrijven van liedjes voor de nieuwe uitvoering.
 Samen met Sjoerd is hij daar heel druk mee bezig. Bjørn is 39 jaar en werkt bij Pearle opticiens op Urk. Zijn hobby’s’ zijn velen en een daarvan is poëzie  Bjørn heeft een gedicht gemaakt over Urk en wil dat bij deze met ons delen. Hij houdt van muziek en componeert ook liedjes vandaar zijn voorliefde om gedichten te schrijven .
TV kijken doet hij niet vaak maar als hij weer moet geven wat hij leuk vindt is dat wel Herman Vinkers en Joachim Meijer. De Engelse Humor spreekt hem ook wel  aan, evenals  de serie van t’Scheap in de diverse settings als met de 5 poten vrije Schaep en 't Spaanse Schaep.
       


Bjørn voelt zich thuis bij Urk op de planken en hij hoort er helmaal bij, als hij gevraagd wordt te blijven zal hij dat zeker in overweging nemen.