Lucas Visser
voorzitter van deze club.

Lucas nog van de oude garde is 46 jaar en is er ene van Lub en Klazien Visser, Lub de groenteboer in de volksmond. Lucas werkt bij van der Lee op kantoor en doet logistiek en voorraad. Lucas is getrouwd met Willeke  Loosman en hebben samen 1 kind. De voorliefde van Lucas voor U.O.P is om samen een leuk stuk neer te zetten en je eigen creativiteit er in een persoon /type weer te geven. Sinds april 2009 is hij voorzitter van U.O.P. hij heeft het stokje overgenomen van Jacob Kapitein.

Lucas heeft de rol van Lub van de 15 neergezet in een stuk in de tent op de haven daar kon hij zich goed in vinden, daarnaast was de rol van Jacob die dacht dat hij miljonair werd in het stuk “van de Ober”hem ook op het lijf geschreven. Lucas had bewondering voor Toon Hermans, hij kon met een simpele mimiek of beweging de zaal laten lachen, dat is pas kunst volgen Lucas. Soms ook Andre van duin en dan als typetje dat BN’ers op bezoek gaat. Lucas geeft de pen door aan Albert Kaptein.

Hij Is sinds kort bij U.O.P. en heeft nog geen enkele rol gespeeld op toneel maar achter de schermen heeft hij wel de touwtjes van de renovatie in handen genomen dus een belangrijke rol en dat vind ik bewondering waardig.